iDestept

„Cautam cel mai bun pret lucrare de licenta si asa v-am gasit pe voi. Ma bucur ca m-ati convins sa nu mai apelez la servicii de redactare la comanda si sa imi fac propria lucrare de licenta in mod legal, asa cum se face.”

Dani Sorin Grecu


„Am aflat de voi de la o colega proaspata mamica si ea pe care a-ti ajutat-o acum o luna. Apeland la voi am facut cea mai buna alegere pentru ca am economisit timp pe care l-am dedicat celui mic. Va multumesc pentru ca existati si pentru ca m-ati ajutat.”

Narcisa Istrate

„Fenomenali baietii de la Idestept. Le spui ce vrei si ei te suna si iti zic cum si ce trebuie sa faci. Totul peste asteptari. Recomand daca vreti sa fie totul asa cum trebuie!

Orlando Negreanu

Comanda aici

„Seriozitate maxima, transparenta si rapiditate. Am economisit timp extrem de pretios pe care l-am folosit la invatat si mers la servici. Recomand din toata inima site-ul iDestept.”

Mari Condrut


„Cele mai bune servicii de consultanta lucrare de licenta. Nici nu stiam cat de usor este sa iti faci lucrarea de licenta pana nu am apelat la iDestept. Cea mai buna decizie pe care am luat-o anul asta.”

Nistor Mihai


„Ramasesem impotmolita cu o lucrare de licenta si am auzit de la un coleg ca pot apela la ei pentru consultanta lucrari de licenta. Colaborarea a fost eficienta, corecta si la obiect. Recomanda cu incredere!”

Daniel Ibanov

Spune-ne cateva lucruri despre lucrarea ta pentru a intelege mai bine cum te putem ajuta cu servicii de consultanta special gandite pentru tine, prin care iti poti scrie lucrarea de licenta mai repede, mai eficient siferindu-te de principalele greseli de redactare

ATENTIE!!! Nu incurajam plagiatul, activitatile ilegale sau munca necinstita. Incurajam pe toata lumea sa isi scrie propria lucrare de licenta de la zero fara sa apeleze la persoane, site-uri sau firme care fac lucrari de licenta la comanda, vand lucrare de licenta sau ofera solutii de redactare la comanda lucrari de licenta.

Nu oferim si nu am oferit niciodata spre vanzare lucrari stiintifice, fie ele lucrari de licenta, lucrari de disertatie master, lucrari de grad, de doctorat, pentru postliceala sau alte tipuri de lucrari si proiecte stiintifice. Nu redactam la comanda si nu am redactat niciodata lucrari de licenta si alte forme de lucrari stiintifice si nu am oferit sau pus la dispozitie materiale cu scopul ca acestea sa fie folosite la facultate, asumate ca si opere proprii sau prezentate tertor persoane pentru obtinerea de titluri, certificari si/sau pentru a promova examane.

Respectam legea si pentru a putea colabora cu noi la fel v-a trebui sa o respecti si tu. Citeste cu atentie termenii si conditiile site-ului si nu ne solicita ajutor de tipul vinzare, scriere sau redactare la comanda lucrare de licenta sau alte tipuri de lucrari stiintifice. Te vom refuza categoric s vom intrerupe orice forma de colaborare sau consultanta oferita.

Noi iti oferim consultanta insa tu esti singurul care scrie, studiaza, invata si redacteaza. Scrie-ti propria lucrare de licenta intr-un mod legal, morla si etic.

In cazul in care, ca parte a procesului de consultanta primesti materiale, acestea sunt modele si nu pot fi folosite ca creatie proprii sau integrate in creatii proprii, acestea nu pot fi prezentate tertor persoane si nu pot fi folosite pentru obtinerea de titluri sau pentru promovarea de examene la facultate sau in oricare alta institutie de invatamant.